BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Historie bpg

 • 1826

  De geschiedenis van familiebedrijf van de Wal gaat terug tot het jaar 1826. Toen werd Van de Wal opgericht, destijds als handel in steenkolen, petroleum en olie. Eind 20e eeuw groeide het bedrijf uit tot een specialist in bouwmaterialen. Een ding is onveranderd gebleven: van de Wal is sinds het begin gevestigd in Oirschot. Het bedrijf is al 4 generaties lang van vader op zoon gegaan.

 • 1983

  De inkoopcombinatie 4Plus Bouwmaterialen wordt opgericht.

  BPG van de Wal treedt toe tot de 4Plus Bouwmaterialen. Essentiële zaken, zoals productmanagement, inkoop en facturering worden vanaf nu centraal geregeld. Een belangrijke stap tot verdere professionalisering, waarbij BPG van de Wal nog beter aan de wensen van aannemers en afbouwbedrijven kan voldoen.

 • 1986

  Piet van de Wal en zijn vader Gerard van de Wal zetten het bedrijf samen voort.

 • 1989

  Piet van de Wal zet het bedrijf alleen voort. Gerard van de Wal blijft meehelpen in de zaak.

 • 2008

  4Plus Bouwmaterialen gaat verder als BPG. Daarom heet de winkel voor bouwmaterialen voortaan BPG van de Wal.

 • 2009

  BPG van de Wal verhuist van de Koestraat 29 in Oirschot naar de Haven 7 in Oirschot. Daarnaast opent de doe-het-zelfwinkel van Firma van de Wal Multimate aan de Haven 5 in Oirschot.

Bel mij