BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

over bpg van de Wal


BPG van de Wal bestaat uit de hout- en bouwmaterialenhandel BPG en de doe-het-zelfzaak Multimate van de Wal. Ze zijn gevestigd op dezelfde locatie met een gedeelde parkeerplaats. BPG levert veel soorten bouwmaterialen vanuit haar ruime voorraad en heeft een sterk netwerk van leveranciers die maatwerk kunnen leveren. De medewerkers van BPG van de Wal kennen onze bouwmaterialen door en door. Zij luisteren naar uw wensen en helpen u de producten te kiezen die daar het beste bij aansluiten. Hoewel BPG van de Wal in de eerste plaats is gericht op professionals, is de doe-het-zelver ook welkom voor bouwmaterialen die in de reguliere bouwmarkt niet verkrijgbaar zijn. Omgekeerd is de aannemer of zzp'er welkom in Multimate voor materialen voor de afwerking van een project, zoals een buitenlamp of tegels. Sinds 2009 zijn wij lid van de BPG-groep. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als particulier of professional in de bouw. Naast A-merken in verschillende productgroepen heeft BPG ook veel eigen merk-producten, professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij. Een prettige bijkomstigheid.

Het adres voor bouwmaterialen in Oirschot

BPG van de Wal is een familiebedrijf dat al generaties lang van vader op zoon is gegaan. Het bedrijf is dan ook een begrip: in Oirschot gaat men al generaties lang 'naar Pietje Wal' voor bouwmaterialen. Dit verwijst naar Piet van de Wal, de grootvader van de huidige eigenaar die dezelfde naam draagt. Tot december 2009 was firma van de Wal gevestigd in het  centrum van Oirschot. Tegenwoordig zijn wij gevestigd aan de Haven op het industrieterrein de Stad. Deze locatie is makkelijk bereikbaar vanaf de A58 Eindhoven-Tilburg. Wij staan voor u klaar en ontvangen u graag.

Bel mij