BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

STENEN

Stenen voor de binnenmuur

Kalkzandstenen, binnenmuursteen, gevelstenen: wij hebben het allemaal beschikbaar op een adres. Kalkzandsteen is schoon, eenvoudig aan te brengen en het geeft nauwelijks afval. Het dempt geluid en isoleert: in de zomer houdt het steen de warmte buiten, in de winter houdt het de warmte juist vast. En het is brandwerend. Ook binnenmuursteen isoleert en kan snel verwerkt worden. In welke mate de stenen isoleren, verschilt per soort. Sommige soorten binnenmuurstenen worden gemetseld, andere gelijmd. Wij adviseren u graag over de juiste soort stenen voor uw project.

Stenen voor de gevel

De keuze voor de gevelsteen van een woning is heel persoonlijk. Het is dan ook aan te raden om de eigenaar van de woning deze stenen te laten kiezen. Wij laten graag zien welke mogelijkheden er zijn. De gevelsteen, in veel gevallen een baksteen, bepaalt het uiterlijk van de woning. En hoewel veel mensen dan meteen denken aan de kleur van de stenen, kunnen ook het formaat, de textuur en de voeg een heel eigen karakter aan een woning geven. Tip: om de juiste stenen te kiezen, is het handig als mensen bestaande woningen aan kunnen wijzen die voor hen de gewenste kleur, maat en textuur stenen hebben.Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...

Bel mij